Sviestmedžių aliejus nerafinuotas A rūšis
Ingredients INCI: Butyrospermum parkii butter. Ir nieko
daugiau.
Naudojimas
Aliejaus reikia labai nedaug - jeigu nesergama odos ligomis,
užtenka juo pasitepti kartą per dieną. Oda 'sviesto' sugeria tik
tiek, kiek reikia, o likutį po 10 minučių galima nuvalyti popierine
servetėle.
Naudojant kiekvieną dieną oda bus
sveika, minkšta, puikios išvaizdos.
Dėl unikalios sudėties ir tekstūros, NERAFINUOTAS(!)
sviestmedžių aliejus padeda kone visais atvejais:
- maitina ir drėkina bet kokio amžiaus odą;
- tinkamas emolientas dermatitų, egzemų, žvynelinės ir kt.
odos ligų atvejais;
- minkština suskeldėjusią lūpų, sukietėjusią bei
suragėjusią rankų, alkūnių, pėdų odą;
- apsaugo nuo išorės poveikio (šalčio, karščio, saulės,
radiacijos...), SPF4-6;
- padeda atsigauti sausai ir pleiskanojančiai odai po
nudegimų saulėje;
- randų ir strijų prevencijai;
- mamos sako, kad sviestmedžių aliejus puikiai sugydo
nušutusią jautrią kūdikių odelę;
- nuramina jautrią vyrų odą, ypač po skutimosi;
- tinka masažui po varginančio fizinio krūvio, gerina
kraujotaką.
Sviestmedžių aliejus turi natūralių priešuždegiminių
medžiagų, todėl labai naudingas vabzdžių įkandimų, alergijų,
nudegimų, nušalimų ar kitų odos pakenkimų atvejais; taip pat esant
raumenų skausmams ir patempimams, prieš ir po
treniruočių.
Dėmesio slidininkai: sviestmedžio aliejus ne tik apsaugos
odą nuo vėjo ir šalčio, bet šiek tiek ir nuo UV spindulių - SPF
3-6.