Monoi de Tahiti A.O. ®, 100% natūralus aliejus
MONOI de Tahiti® A.O. - tai
šimtametes tradicijas turintis polineziečių kosmetinis aliejus -
Taičio gardenijos (bot. gardenia tahitensis) žiedų fitolis
(ištrauka) kokospalmių (Cocos nucifera) riešutų
aliejuje.
Gi mes siūlome tikrąjį
MONOI de Tahiti® A.O. - itin gryną
botaninį produktą, kuriame nėra jokių sintetinių priedų,
konservantų ir sintetinių kvapiklių , stabilizuotą tik natūraliu
vitaminu E. Gaminamas Taityje (Prancūzijos Polinezija), laikantis
Appelation d'Origine - tradicinio gamybos būdo ir vietos
reikalavimų. Rekomenduojamas:
- kūdikių odos priežiūrai, nėščiosioms strijų
profilaktikai;
- kūno odai, ypač sausai: drėgną kūną po vonios ar dušo
įtrinti dar neužsidarius odos poroms;
- kaip plaukų kaukė: kartą per savaitę sutepti plaukus
arba/ir įmasažuoti į galvos odą; palaikyti per naktį ar bent
valandą; išplauti švelniu šampūnu (kuo ilgiau aliejus bus
laikomas ant plaukų, tuo daugiau jo susigers - tuo lengviau bus
išplauti likučius)
- kaip veido ir kaklo kremas: švarų veidą ir kaklą
tepti ryte arba vakare; susigeria per 5-20 min. priklausomai nuo
odos sausumo; tai, kas nesusigeria, galima nuvalyti
servetėle.
- kaip įdegio aliejus puikiai drėkina ir saugo odą
nuo kenksmingo UV spindulių poveikio, padeda išlaikyti gražų įdegį.
Išsitrinti MONOI prieš tepantis kremu su saulės filtrais rengiantis
degintis ir (tai būtina!) ilgiau pabuvus saulėje. Atkreipiame
dėmesį, kad MONOI nepakeičia kremų su saulės
filtrais.